Cart 0
 

båt

Ekspertise, teknologi og innovasjon

 

Mundal Båt AS tilbyr utvikling, styrkekalkulasjon, modelkonstruksjon, konstruksjon, vakummodelering og produksjon i one-off og serier

 
 
 
 
 
 

Våre suksesskriterier i et krevende marked er ekspertise, teknologi og innovasjon. Alle våre båter er godkjent av Sjøfartsdirektoratet og/eller bygget av Nordic Boat Stand

 
 
 
headerbilde-fishery-dark.jpg
 
 
boat.png
 

 Kvalitet

Mundal Båt er velkjent for kvalitet, praktiske og brukervennlige løsninger for båter.

I snart 30 år har vært kjent for kvalitet og fleksibilitet på sjøen. Helt fra første båt ble produsert har vi fokusert på å perfeksjonere design, funksjon og ytelse.

Mundal Båt har helt fra begynnelsen vært en av markedslederne på sitt felt.

 
 

Vi bygger i Sandwich byggemateriale

 
sandwich.png

avansert kjernemateriale, kombinert med sterke laminater, gir den idelle komobinasjonen av styrke, stivhet og slitestyrke.

En strukturell kjerne- og komposittsandwich gir bedre egenskaper i plastikkomposittmaterialer, og deler som gir optimal vektøktning. I prinsipp så består en sandwich av to overflatelamintater som er limt eller laminert til kjernemateriale mellom lamintater.

Når det gjelder belastning, så tar laminatet opp trykk og spenninger samtidig som det gir konstruksjonen en solid og sterk overflate. Kjernemateriale absorberer alle “shear forces from load” og distribuerer dem over en større flate.

Sammenlignet med en singlelaminat, så gir sandwich-konstruksjonen store fordeler både når det gjelder “bøyes both bending stiffness” og “bending strength”. Ved å doble tykkelsen på kjernen gir det en betraktelig økning i panelet uten en betydelig økning i vekt.

bakgrunn---sandwich-ikke-full-størrelse.png
 

Båter

 

Fiskefartøy - Arbeidsbåter - Katamaraner - Forskning - Reparasjon og og remodellering

 
Skjermbilde 2019-08-19 kl. 14.53.48.png